[[ recipeID=recipe-8lbg9vxuh, title=Wigilijny karpłażan ]]
Zobacz nasze ebooki i pakiety
-
Pakiet "Azja" - dwa ebooki
Cena regularna 39,00 zl PLNCena regularnaCena jednostkowa na -
"Względnie tanio" - przepisownik #6
Cena regularna 39,00 zl PLNCena regularnaCena jednostkowa na -
"Klasyki kuchni azjatyckiej" - przepisownik #5
Cena regularna 29,00 zl PLNCena regularnaCena jednostkowa na -
"Roślinne menu na start" - przepisownik #1
Cena regularna 23,00 zl PLNCena regularnaCena jednostkowa na
2 komentarze(-y)
@Maja, jeżeli odwołujesz się do przepisu Juli “Rybka Wegańska” z września 2022 r., to mamy dwie rzeczy do wyjaśnienia:
1). Jest to przepis, który publikowałyśmy na instagramie w grudniu 2021 (możesz sobie sprawdzić, wciąż wisi na feedzie), ale tak naprawdę nie ma to znaczenia, kto “był pierwszy”, bo
2). Nie śledzimy dokładnie co kto postuje, natomiast na pewno znajdziesz u nas i u Juli wiele podobnych przepisów – wynika to z faktu, że nie pracujemy w próżni i czasem zainspirujemy się tymi samymi pomysłami. To nie oznacza, że od siebie chamsko ściągamy lub od innych. “Ryba” z bakłażana to jedna z idei, która przewija się przez wiele kont z wegańskim jedzeniem. Nasza jest o tyle “oryginalna”, że wycięłyśmy z niej dzwonka, których nie widziałyśmy u nikogo innego, ale to wciąż nie oznacza, że gdzieś w internecie ktoś już tego nie zrobił.
Czy mamy się tym przejmować i drżeć ze strachu, że “a co będzie jak okaże się, że ktoś z 7 miliardów ludzi wpadł na taki sam pomysł i zostaniemy oskarżone o plagiat”? Nie, bo nie chcemy zwariować :)
Jest to przepis z proflu Biedanizm. Chyba warto zaznaczyć?